Horoscop Urania 20-26 Iulie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 30-6 Octombrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2017

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 30-6 Octombrie Octombrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 30-6 Octombrie Octombrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-6 Octombrie Octombrie 2017. Leu 30-6 Octombrie Octombrie 2017

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 30-6 Octombrie Octombrie 2017

Nu se conturează prea multe evenimente în zorii zilei de 30 septembrie. Mercur va intra în zodia Balanţei şi va începe să-şi dezvăluie vocaţia pentru oralitate, discurs, exprimare liberă, frumoasă, convingătoare, elegantă şi, mai ales, diplomatică.
Alături de Soare, până pe 17 octombrie, el va crea numeroase ipostaze favorabile nativilor în direcţia afirmării în şi prin dialog.
Teoretic, examenele, testele, verificările şi concursurile se vor desfăşura fără probleme speciale, mai ales dacă nativii au o bună pregătire şcolară sau profesională. Se conturează mai multe drumuri pentru a media un conflict, pentru a repera o disfuncţie de comunicare între fraţi. între 30 septembrie, după ora 7.41, şi 2 octombrie după-amiaza, posibile situaţii care îi vor face pe Lei să ridice sprânceana a uimire. Mare lucru nu vor înţelege din ceea ce (li) se întâmplă, drept pentru care le vor uita sau le vor ignora, imediat după

receptarea lor. între 2 octombrie, după ora 17.27, şi sfârşitul zilei de 4 octombrie, Leii pot trăi momente de confuzie sau de îndoială ori pot acţiona eronat pe baza unor impresii subiective, a unor evenimente care se precipită şi al căror rost nu-l în înţeleg sau al unor interpretări, dintr-un unghi de vedere îngust şi subiectiv, care îi îndepărtează de miza sau direcţia reală a faptelor. între 4 octombrie, după ora 23.40, şi 6 octombrie, posibile interogaţii interioare, analize ale prezentului, introspecţii, revizuiri ale unor comportamente care-l descumpănesc pe nativ pentru că nu au produs efectele scontate. în seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care v-a accentua nedumerirea până la enervare sau furie îndreptată spre sine; totodată, ea ar putea instaura o viziune nouă asupra chestiunii în discuţie, făcându-i să-şi schimbe opinia şi să adopte atitudini ireconciliabile între ei şi colegii sau cunoscuţii ocazionali.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2019 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

19 iulie - Constantin Toiu, Edgar Degas,Lizzie Borden, George McGovern, Vikki Carr, Brian May, Anthony Edwards, Steven Anthony Lawrence, Campbell Scott.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI