Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 7-13 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 6 - April - 2018

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 7-13 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 7-13 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Aprilie 2018. Leu 7-13 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 7-13 Aprilie 2018

Intre 7 şi 9 aprilie dimineaţa, munca multă în asalt poate fi pe fondul unor întârzieri sau dereglări ale programului normal de activitate desfăşurată la serviciu. Efort de a depăşi nişte piedici mai ales de ordin material (utilaje, softuri, aparatură care se defectează, nu este reparată la timp, se strică, etc).
Posibile conflicte de muncă în cazul unor nativi care îşi asumă rolul de lideri de grup, de purtător de cuvânt, de “vârf” al ostilităţilor. Sectorul sănătate nu se redresează, evoluând sub acelaşi context astral care solicită sistemul osos, pielea, dantura, regimul mineralelor, metabolismul. Stare generală de oboseală, de plictiseală: lipsă de entuziasm şi incapacitate de a se însenina şi odihni. între 9 aprilie, după ora 9:50, şi 11

aprilie seara, mici surprize parteneriale, dar cum contextul astral nu e tocmai confortabil, partenerii de viaţă ar trebui să se abţină să le facă Leilor surprize ori să-i ia pe nepregătite cu vreo iniţiativă, fie ea şi menită relaxării, pentru că nativii ar putea reacţiona paradoxal şi brutal. între 11 aprilie, după ora 20:40, şi 13 aprilie, posibile daruri, atenţii, cadouri. Leii se pot lega afectiv de câte un obiect din patrimoniul familiei pentru valoarea lui sentimentală. Universul de idei, convingeri şi motivaţii este în “reparaţii”: nativii renunţă la unele ataşamente ideologice, de grup, culturale sau le revizuiesc pe altele drastic, în conformitate cu noile lor concepţii de viaţă. Cei doi benefici controlează casele IV-X şi, deocamdată, aruncă raze întrucâtva pozitive. Din această perspectivă, doar ambiţia lor de a progresa social poate să capete contur, fiind condiţionată de activitatea profesională. Atenţie la predispoziţia de a se lăsa cuprinşi de valurile dorinţelor personale puternice, care îi pot transforma, pentru moment,în nişte persoane mai puţin realiste.


 

sursa: Ziarul Libertatea !



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI