Horoscop Urania 20-26 Iulie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 10-16 Februarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 9 - February - 2018

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 10-16 Februarie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 10-16 Februarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Februarie 2018. Pesti 10-16 Februarie 2018

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 10-16 Februarie 2018

Intre 10 şi 11 februarie dimineaţa devreme, preocupări profesionale mai intense decât de obicei, grijă pentru imaginea publică, luptă pentru putere sau pentru un statut de prim-rang într-un colectiv de muncă şi/sau activitate cu miză socială, politică. Nevoie acută de recunoaştere, de afirmare.
Context astral bun pentru cei tineri (debut, afirmare). La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peştilor şi va tranzita casa I a personalităţii acestor nativi, dându-le un plus de farmec, dar şi multă satisfacţie personală ori calm interior. Pentru următoarele trei săptămâni, se instalează premise astrale

favorabile temperării unor stări fiziologice dezordonate de stres şi suprasolicitare şi pentru recuperare psihică. între 11 februarie, după ora 4:21, şi 13 februarie după-amiaza, relaţiile cu prietenii vor continua să evolueze în registrul prudent, deja abordat de către nativi, care preferă să analizeze atent natura umană a unuia sau altuia dintre cunoscuţi, fiind, în orice moment, gata să se extragă din relaţie dacă impresiile sau informaţiile culese de el sunt de natură să-l îngrijoreze şi să-l dezamăgească. Intre 13 februarie, după ora 17:12, şi zorii zilei de 16 februarie, în ciuda dorinţei Peştilor de a trăi calm şi liniştiţi, furtuna iscată de planetele în tranzit prin Vărsător, precum şi Luna Nouă care avea loc pe casa a Xll-a, în ziua de 15 februarie, vor avea darul să răscolească gânduri, amintiri, sensibilităţi, orgolii, dorinţe, idealuri ori neîmpliniri, amestecându-le într-un vârtej emoţional intens, uneori, chiar, destabilizator. Forţa acestui moment astral va contribui la remodelarea principiilor şi opţiunilor lor de viaţă. Pe 16 februarie, după ora 4:42, Luna împreună cu Neptun, Guvernatorul lor, aflat în domiciliu, şi Venus, în exaltare, în Peşti, va alcătui o triadă glorioasă plină de sugestii astrale profitabile, generatoare de împrejurări de viaţă plăcute, unele memorabile.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2019 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

19 iulie - Constantin Toiu, Edgar Degas,Lizzie Borden, George McGovern, Vikki Carr, Brian May, Anthony Edwards, Steven Anthony Lawrence, Campbell Scott.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI