Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 10-16 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - January - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 10-16 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 10-16 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015. Pesti 10-16 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015

Firește că cel mai important eveniment al săptămânii viitoare este, pentru Pești, cel provocat de intrarea planetei Marte în semnul lor zodiacal natal. Și tot firesc este ca, Marte care „nu se simte bine” în Pești, complicând viața multor nativi din diferite alte zodii, să aibă un rol interesant și fecund pentru aceștia din urmă.
Beneficiul Peștilor de pe urma tranzitului marțial, prin semnul lor de apă, este unul ambiguu, poate funcționa ambivalent (adică să provoace și bine și rău), dar, cu siguranță, le va insufla energia tipică acestei combinații, atât de necesară nativilor. Marte va intensifica procesele mentale și sufletești, dând

vieții lor psihice o intensitate și o mobilitate specială. Este momentul când se mobilizează (și încep să facă toate gesturile necesare, pregătitoare pentru o schimbare în viața lor. Marte va trimite raze dificile spre casa a VII-a și a X-a patronând și justificând întârzierile, blocajele, abandonul unor proiecte, evoluția lentă, marcată de opoziții în aproape orice inițiativă personală. Șefii vor fi contestați. Și, pentru că unii se ridică împotriva lor, atunci schimbă și ei strategia, intrând în ringul vieții pregătiți ca la box: gata să încaseze dar hotărâți să lovească și ei. E abia începutul. Acum doar se antrenează „la sac”. Între după-amiaza zilei de 14 și dimineața zilei de 15 ianuarie se instalează un flux astral ce-i găsește apți să primească sugestiile subtile ale unor configurații astrale care nu lucrează vizibil. De aceea unii, mai puțin pregătiți și evoluați, pot rata acest moment inițiatic. Fluctuații în funcționarea aparatului cardio-vascular.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI