Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 11-17 Martie 2017

Postat de Urania Horoscop On 9 - March - 2017

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 11-17 Martie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 11-17 Martie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Pesti 11-17 Martie 2017

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 11-17 Martie 2017

Intre 11 si 13 martie dimineata, preocupari legate de un proiect, un contract, o asociere, un posibil parteneriat. Deocamdata, etapa se consuma in mintea nativilor care analizeaza o situatie sau o oferta, pe toate partile, se documenteaza, se intereseaza la specialisti in domeniu, pentru a lua cea mai justificata decizie mai ales ca exista si un context special care ii grabeste si ii determina pe nativi sa actioneze: Luna Plina in Pesti din ziua de 13 martie, cand se va produce si alt eveniment astrologic: intrarea planetei Mercur in casa a II-a a banilor castigati din munca si efort profesional, astfel incat, prioritare sau decisive vor fi nevoile banesti ce pot fi rezolvate in urma prezumptivelor asocieri si participari la activitati comune.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, problema banilor, despre care tocmai vorbeam, va deveni un factor esential in ansamblul preocuparilor Pestilor; care vor cunoaste o culme a enervarii dar si a mobilizarii tuturor resurselor, in vederea gasirii unei oportunitati salvator. Dar, cei doi Benefici aflati pe axa castigurilor, in opozitie, sunt retrograzi; ramane asadar avantajul unor discutii de principiu, a unor informatii utile ce vor putea fi valorificate peste niste saptamani de-acum incolo. Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, sensibilitatea nativilor se va accentua si-i va face mai emotivi, mai impresionabili, mai deschisi pentru trairi lirice, artistice sau spirituale (religioase). In acest rastimp, Pestii pot avea intuitii speciale, imaginatia lor bogata le poate veni in ajutor in plan personal sau profesional (este cazul serii si al noptii de 17 spre 18 martie). Nota generala a saptamanii o vor da planetele in tranzit prin zodia Pestilor, care vor naste sperante si vor croi planuri. Relatia buna a Soarelui cu planeta Kiron le poate grabi, unora, vindecarea trupeasca, altora vindecarea sufleteasca.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI