Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 17-23 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - January - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 17-23 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 17-23 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015. Pesti 17-23 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015

Multe zodii sunt afectate de noianul evenimentelor astrale care se vor produce săptămâna viitoare pe semnul Vărsătorului.
Peştii, însă nu. Pentru ei, nici Lună Nouă în Vărsător, nici schimbarea semnului zodiacal pe care îl tranzitează Soarele, nici chiar retrogradarea mercuriană care se va produce nu vor avea un impact major asupra lor. Poate unii vor fi mai neliniştiţi, poate vor trăi clipe de agitaţie: trec cu somn, cu exerciţii de liniştire, cu autocontrol. Nu putem nega acestor tranzite forţa lor de impact asupra funcţionării inimii,

arterelor, venelor, a circulaţiei periferice în general; el reprezintă însă o realitate mai consistentă în vibraţii astrale decât a fost marcat acest sector (sănătatea) săptămânile trecute. Se mai pot instala unele discuţii la locul de muncă; nu la nivelul controverselor, ci al atenţionării pe care şefii le pot formula la adresa nativilor; combinaţiile de pe axa Vărsător/Peşti mai pot genera măsuri oficiale, mai degrabă juridice decât financiare cu privire la felul în care se poate exercita activitatea profesională; nu toate vor fi comode sau simplu de pus în practică. Mai importantă este activitatea de pe chiar semnul lor zodiacal natal, unde Marte şi Neptun, combinându-se, dar şi complicându-se reciproc, le fac viaţa un roman. Relaţiile parteneriale şi contractuale pot suferi transformări brutale, modificări severe, rediscutări; toate acestea mai pot provoca supărare, enervare. Deciziile sunt blocate pe această direcţie, ca de altfel, orice tentativă de a modifica ceva din parcursul păgubos.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI