Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 18-24 Noiembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2017

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 18-24 Noiembrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 18-24 Noiembrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Noiembrie 2017. Pesti 18-24 Noiembrie 2017

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 18-24 Noiembrie 2017

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, Peştii vor beneficia de influxurile triplei conjuncţii Venus/ Jupiter/Lună, care le va accentua predispoziţia spre visare, disponibilitatea de a vagabonda cu gândul printre idei bune, dar şi printre himere. Aspectul este fundamental pozitiv doar pentru ei, Peştii fiind singurii nativi din zodiac care se pot descurca în hăţişul acestor trăiri profunde, complexe şi de multe ori difuze. Şi ca să nu fie simplu, ci ! complicat, aspectul de Lună Nouă în Scorpion, I care se va forma în casa a IX-a, va crea premisele unui început: naşterea unui proiect, conturarea unui ideal, cristalizarea unui vis, dorinţa I de exprimare diferită a personalităţii lor şi de valorificare a însuşirilor şi talentelor neexploatate până acum.

între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, teoretic, ar trebui să se contureze premise profesionale interesante, salturi de imagine, spor de personalitate, succes internaţional (mai ales în cazul actorilor, cântăreţilor, dansatorilor, artiştilor plastici, compozitorilor şi, eventual, al cineaştilor), pe fondul unor competiţii internaţionale (concursuri, festivaluri, premiere, nominalizări), context astral care se va consolida din 22 noiembrie, odată cu intrarea Soarelui în casa a X-a. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, Peştii vor lua distanţă faţă de unele persoane din cercul lor de apropiaţi, pe fondul nemulţumirii provocate de felul în care se poartă aceia ori din cauza preocupărilor personale care îi acaparează fără putinţa de a se risipi în mondenităţi. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, stări de spirit contradictorii resimţite ca un tremolo interior, ca o străfulgerare de gând, ca o respiraţie profundă a eu-lui lor. Singurul element delicat al săptămânii îl reprezintă riscul ca Peştii să intre în “combinaţii” băneşti cu persoane nedemne sau insuficient cunoscute ori de a face cheltuieli extravagante.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI