Horoscop Urania, Horoscop URANIA 21-27 Iulie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 20-26 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 18 - December - 2014

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 20-26 Decembrie 2014

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 20-26 Decembrie 2014. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Decembrie 2014. Pesti 20-26 Decembrie 2014

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 20-26 Decembrie 2014

Nu planetele din Capricorn care fac jocul astral în perioada 20-26 decembrie sunt determinante pentru nativii din Pești.
Acestea privesc relațiile de prietenie, nefăcând altceva decât să ridice la rangul de normă de conduită tendința, manifestată în ultimul timp, de selectare drastică a prietenilor, de triere a relațiilor, de renunțare la acele persoane care le mănâncă timpul, banii sau scot sufletul din ei. O fac cu destul de multă ușurință,

ceea ce este o ipostază inedită pentru acești nativi sentimentali, calzi, îngăduitori și iertători.
Acum vor vedea ei înșiși rezultatele favorabile pentru echilibru lor interior, ceea ce va fi un argument în plus în consolidarea acestei atitudini. Cu toate acestea, nu este exclus, ca pe 22, 23 decembrie sau, în mare, în ansamblul întregii săptămâni, să apără în câmpul lor de relații sociale o persoană cu un statut profesional, moral sau social de excepție care să le dea, la un moment prin dezvoltarea relațiilor, siguranța de sine și încrederea necesară într-un proiect. Elementul important îl reprezintă intrarea planetei Saturn în casa a X-a, ceea ce echivalează cu deschiderea unei uși existențiale spre situații noi, spre consolidare, spre proiecte, spre „întemeiere”.
Ce vor întemeia? Ceea ce are nevoie persoana lor, în această etapă, în funcție de vârstă, meserie, aspirație și cod astral. Oricum, este vorba de un fenomen de evoluție care va dura aproape trei ani și care poate echivala, pentru unii, cu o adevărată revoluție. Una începută în decembrie…2014.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI