Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 21-27 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2018

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 21-27 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 21-27 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Aprilie 2018. Pesti 21-27 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 21-27 Aprilie 2018

Intre 21 şi 22 aprilie după-amiaza, excese sentimentale, concesii afective, inimă duioasă, nostalgii, tendinţe materne exprimate nu doar faţă de copii.
Peştii vor avea o predispoziţie romantică, putând fi prinşi, din slăbiciune emoţională, “cu garda jos”, ceea ce îi poate face să reacţioneze disproporţionat sau neaşteptat. între 22 aprilie, după ora 19:09, şi seara

zilei de 24 aprilie, motive de mândrie şi satisfacţie la locul de muncă. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, ceea ce e premisa multor rezolvări: ameliorarea relaţiilor cu rudele cu care se află în conflict, împăcări. Pe o altă direcţie de viaţă, calitatea vieţii domestice a Peştilor se poate îmbunătăţi simţitor: unii îşi schimbă locuinţa, alţii mobila sau fac ordine şi curăţenie. Posibilitatea ca unii Peşti, care au fost în contradicţie, până acum, cu tot ceea ce înseamnă ţară, limbă, familie, tradiţie, moştenire, să îşi găsească echilibrul interior şi împăcarea cu valorile pe care le-au contestat. între 24 aprilie, după ora 22:41, şi zorii zilei de 27 aprilie, unele persoane care aparţin acestei zodii ar putea fi obligate “să coboare cu picioarele pe pământ” şi să ia în calcul sau în discuţie aspectele concrete, practice şi profitabile pentru ei ale oricărui tip de parteneriat sau de contract, ceea ce nu presupune neapărat o acceptare şi nici vreo concesie sau înfrângere, ci, dacă e nevoie şi e în interesul lui, o despărţire sau expunerea fermă a principiilor sale. Din 27 aprilie, după ora 3:13, mici beneficii, dar şi atenţii “otrăvite ” (încercarea de a fi cumpăraţi, de a fi puşi la încercare) la care Peştii trebuie să fie vigilenţi. Relaţia nativilor cu prietenii rămâne neschimbată, ca şi indisponibilitatea lor de a face concesii. Casa banilor obţinuţi din muncă proprie le poate da entuziasmul sau energia necesară să se implice în diferite activităţi lucrative.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI