Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Pesti 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, lupta acestor nativi cu problemele financiare este acuta, stringenta, intensa si, in anume cazuri dramatica. Totusi, Marele Benefic se afla in casa banilor si avantajelor obtinute prin ajutor, intermedieri relatii cu alte persoane si institutii asa incat, pana la urma se gasi o rezolvare favorabila pentru toate, mai ales dupa 2 decembrie, cand acest sector va beneficia si de alte sustineri astrale subtile.
Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, unele capitole din planurile lor de viata o iau razna. Sau, poate, sunt doar ei, excesiv de dezamagiti de cursul evenimentelor. A nu se lua toate momentele negative drept reale. Este mult subiectivism si denaturare in perceptia acestor nativi, in aceste momente. De aceea, este bine sa nu se arunce sau sa nu se renunte la nimic din ceea ce, alta data ii motiva si ii bucura.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, cele patru planete in tranzit prin casa a X-a le vor permite salturi profesionale, deschideri spre o noua stare de lucruri sociala, publica. Unii pot incepe un capitol nou de activitate profesionala, altii pot „salta in rang”. In fine, cei tineri se pot afirma. Luna Noua din ziua de 29 noiembrie indica un inceput, o bresa intr-un blocaj ce dureaza de destul de mult timp. Ceva se va schimba in viata lor, si acest moment va fi unul bun pentru ei.
Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, pare a fi unul in care circumspectia Pestilor va atinge maximum de intensitate dar si de eficienta. Faptul ca au fost ori sa sunt inca vigilenti cu relatiile si deciziile lor se va adeveri, si le va fi justificat de un fapt, o stire, o intamplare, care va avea darul sa sublinieze intuitia lor si justificarea pentru multe aspecte de conduita ce pareau, atunci, inutile ori exagerate.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI