Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 30-6 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - January - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 30-6 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 30-6 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-6 Februarie 2015. Pesti 30-6 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 30-6 Februarie 2015

Planete multe, impresii multe, provocări multiple, ecouri fără sfârșit, suflet cufundat în vibrațiile unui ocean de trăiri interioare, dintre care puține sunt realiste, plauzibile sau demne de transpus în viață.
Casa a VII-a pare a fi în suferință mai ales pe 6 și 7 februarie, când ceva nu merge, se strică: fie niște alianțe, fie o colaborare, fie un parteneriat. Câte o căsnicie poate trece printr-un moment critic, mai ales dacă perioada amintită nu este decât reperul în timp al unui moment critic ce permite descărcarea

nervoasă sau revărsarea de nemulțumiri și trăiri refulate acumulate de-a lungul timpului. În relațiile cu străinii aceste disensiuni însă vor sădi în conștiință îndoiala, neîncrederea, nemulțumirea sau obida. Luna Plină privește cele două case ale sănătății cu marcaje care nu sunt noi: 3 și 4 februarie sunt zile de stres pentru inimă și artere, pentru ochi și coloana vertebrală, pentru partea inferioară a gambelor. Contextul se repetă pe 6 și 7 februarie. Al doilea domeniu astral atins de acest fluviu de energie cosmică revărsat asupra noastră este cel al activității de fiecare zi, cu sarcini de serviciu, răspundere, efort și salariul promis. Aici apar oferte, ca din senin, apar invitații de tot felul, justificate de prețuirea calităților nativului dar și de nevoia de a-l avea pe acela activ, într-un colectiv. Multe dintre aceste propuneri dau peste cap echilibrul de fiecare zi: dacă acceptă oferta atunci trebuie să se învoiască și cu o posibilă schimbare de ritm de muncă, de program, de stil de viață.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI