Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Pesti 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Singurul sector în care evenimentele astrale ale acestei săptămâni își pot exercita influența țin de regimul banilor, al plăților sau chiar al salarizării. Fiecare cu ale lui.
Totuși contextul nu e nici pe departe dramatic, e doar mai multă preocupare decât în alte perioade pentru rezolvarea unei chestiuni. Dacă este vorba însă de regimul muncii retribuite atunci, după 8 aprilie, se anunță vești bune, chiar „interesante”: Jupiter, guvernatorul lor în regim nocturn, își reia mersul prin casa a VI-a, a muncii și, din această perspectivă, până la vară „ține” cu ei: le dă dreptate în fața șefilor sau a autorităților în acțiunile revendicative (justificate, firește, nu absurde!), le permită să treacă peste

reorganizările de la un loc de muncă fără pericol sau fără prejudicii prea mari, le permite șomerilor să-și găsească de lucru și le deschide calea tuturor pentru a găsi un al doilea plasament pentru forța lor de muncă ori pentru valorificarea pregătirii și calificării lor. În această săptămână Mercur, face un aspect bun cu Jupiter așa că, să nu le fie unora de-a mirare, cum se nasc, așa… din senin niște discuții legate de muncă, bani, activitate plătită.
Luna Plină și eclipsa din ziua de 4 aprilie chiar aceste relații patronează. Acești nativi gândesc cu temei și vorbesc cu tâlc, învață mult și bine. Doar între 8 aprilie după-amiaza și 10 aprilie s-ar putea să fie luați de valul evenimentelor care îi solicită, îi obosesc, uneori îi enervează. Nu intrați în panică: totul trece. Între 6 și 8 aprilie dimineața, în unii nativi din Pești se naște ambiția, dorința fierbinte de a realiza ceva important, de a demonstra ceva cuiva: lor înșiși sau altora. Inspirat moment pentru a găsi soluții.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 19.01.2019 Luna în Scorpion, de la 12:11 în Săgetător. Faceţi sport dimineaţa, apoi ieşiţi în lume! Azi puteţi întâlni persoane plăcute sau măcar utile. Evitaţi certurile! Sfat culinar: roşii umplute.

19 ianuarie - Robert E. Lee, Edgar Allan Poe, Paul Cezanne, Guy Madison, Jean Stapleton, Tippi Hedren, Phil Everly, Michael Crawford, Janis Joplin, Shelley Fabares, Dolly Parton, Robert Palmer, Dewey Bunnell, Desi Arnaz Jr., Paul McCrane, Wendy Moniz, Junior Seau, Shawn Wayans, Jenson Button, Jodie Sweetin, Trever O'Brien, James Watt, Henry Bessemer, Juan Soler.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI