Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 5-11 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - September - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 5-11 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 5-11 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Septembrie 2015. Pesti 5-11 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 5-11 Septembrie 2015

Pe 5 si 6 septembrie nativii din Pesti se pot ocupa de casa, gospodarie, curatenie, administrarea bunurilor, exploatarea unui patrimoniu locativ sau funciar; altii isi pot pune in ordine actele necesare unor vanzari, cumparari, inchirieri etc.
Intre 7 si 9 septembrie dimineata, sensibilitatea acestor nativi atinge cote mari, Luna strabatand in aceasta perioada zodia Racului si, prin asta, dandu-le numeroase motive sa devina meditativi, emotivi, lesne dispusi sa-si aduca aminte de ceva sau cineva care sa le starneasca melancolii. De aici si tendinta de a se cufunda in activitati care sa le „unga” sufletul: frecventarea locurilor incarcate de istorie, de valoarea artei, de frumusetea muzicii. Ii cheama, cu o forta irezistibila, un film bun, un spectacol de teatru, duc dorul unui concert, al unei plimbari, al unei lecturi, al unei discutii elevate. In relatiile de dragoste sunt vulnerabili si usor de pacalit si manipulat, tocmai din cauza acestei predispozitii de a se lasa usor de impresionat, de convins sau de cucerit. Pestii vor avea tendinta de a ierta orice si pe oricine chiar daca nu

merita. Intre 9 si 11 septembrie dimineata, acesti nativi sunt in forma fizica si pot fi harnici si eficienti la locul de munca ori pot avea initiative care sa-i puna in valoarea. Pentru unii, in aceasta perioada, se poate ivi o oferta de munca sau o sursa de castig prin depunerea unei activitati, fie ea si temporare. Atentie la sanatatea si la functia inimii destul de solicitata prin tranzitele astrale dar si prin evenimentele recente meteorologice. Din 11 august, Neptun, Guvernatorul Pestilor incepe sa faca opozitie cu Jupiter, cel de al doilea guvernator al acestor nativi, punandu-i in situatii speciale legate de alegeri, decizii, optiuni si parteneriate. 
Horoscop Lunar Septembrie 2015
sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI