Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 7-13 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - March - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 7-13 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 7-13 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Martie 2015. Pesti 7-13 Martie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 7-13 Martie 2015

Peștii sunt pe val. Cum ar putea fi altfel? Trăiesc din plin beneficiile tranzitului Soarelui prin semnul lor zodiacal, se încarcă cu energie, se înviorează, renasc.
Trăiesc senzații noi, adulmecă provocările care-i înconjoară, reacționează mai repede și mai bine la evenimente exterioare, sunt mai în priză față de realitate, mai prompți în decizii, mai puțin somnolenți și mult, mult mai motivați. Din 13 martie, îl vor avea în sectorul natal pe Mercur, o planetă care le sporește

inteligența, intuiția, capacitatea intuită, forța de exprimare mai ales în ipostaza artistică, ingeniozitatea, sensibilitatea și măiestria artistică (mai ales dacă e cazul în exercitarea profesiei). Planetele din Berbec îi îndeamnă să muncească, să găsească soluții, ba chiar le trece pe la nas aroma binefăcătoare a banilor câștigați din muncă. În unele cazuri, unii Pești pot primi, după 13 martie, bani din cote părți, rețineri ce le-au fost făcute, restituiri de sume blocate cu un timp în urmă sau prin acordarea unor drepturi ce li se cuveneau și care le-au fost „tăiate” pentru o perioadă; într-o ultimă ipostază, ar mai putea fi vorba de bani câștigați în urma unor litigii de muncă cu soluții favorabile în justiție. Nu toate strămutările de loc de muncă se pot realiza în prezent dar discuțiile purtate pot fi utile sau pot pune bazele unui transfer, în viitor. Saturn, alături de Lună, în perioada 13-14 martie, le poate aduce succes, dinamism, călătorii, relații cu străinătatea favorabile. În cazul celor maturi sau în pragul vârstei de pensionare poate începe o luptă pentru păstrarea unei poziții de lider, a unei funcții care le este pusă în joc.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI