Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 9-15 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 7 - May - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 9-15 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 9-15 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Mai 2015. Pesti 9-15 Mai 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 9-15 Mai 2015

Pentru Pești se anunță o zi de 9 mai când fie vor avea prilejul să mediteze pe tema caracterului unor cunoscuți care i-au dezamăgit și de care trebuie să se detașeze.
O fac fără prea mult regret, considerând că această decizie este un lucru sănătos din punct de vedere moral și corect față de propria lor conștiință. Între 10 și 12 mai dimineața, Peștii se vor zbuciuma într-un fel, specific lor, ceea ce a și condus, cândva la metafora „se zbate ca peștele pe uscat”. Așa vor face și ei chinuindu-se cu remușcările, luptându-se cu amintirile, cufundându-se în amărăciune, fugind cu gândul de la un fapt de viață la altul, nereușind să se liniștească sau să găsească vreo rezolvare convenabilă segmentelor lor de viață personală sau publică. Unii se vor cufunda în muzică, în poezie, în lecturi, în vizionarea unor spectacole tocmai din dorința de a se echilibra sau de a fugi de spectrul unei realități interioare dezamăgitoare. Din după-amiaza zilei de 14

mai până pe 16 mai dimineața, chestiunea banilor s-ar putea să fie una stăruitoare sau acaparatoare. Probabil că trebuie să acționeze, să ia o decizie sau să-și facă planuri provocate de unele informații îngrijorătoare. Din 12 mai Marte va intra în casa a IV-a și, de acolo, el poate ridica cota de alarmă a relațiilor de familie, care pot deveni brusc conflictuale și aparent fără soluție (cum s-ar putea să fie cazul, chiar pe 15 martie). Alteori, poate răscoli relațiile nativilor cu alte persoane de o direcție locativă, contractuală. Marte va începe să susțină toate discuțiile și inițiativele legate de statutul unei case, al unei locații , al legalității sau fructificării ei financiare, pe baze contractuale.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI