Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Rac 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Pentru cei născuţi în zodia Racului, numeroasele vibraţii dinspre zodia Peştilor, alt semn de Apă, ar părea, la o primă impresie, o chestiune nemaipomenit de bună.
Poate că, în alt context, aşa ar şi fi dar când în acel sector (Peşti), pe 20 martie, se instalează Luna Nouă viciată şi potenţată de Eclipsa de Soare, situaţia se schimbă, se complică şi ea trebuie raportată în chip

amănunţit la harta natală a fiecărui individ.
Simpla previziune generală subliniază existenţa unui risc de „inundaţie”. Prea multă apă, prea multe lacrimi, prea multe gânduri, prea multă suferinţă, prea multă implicare emoţională şi prea puţină raţiune, logică sau ordine în gânduri.
Poate că aceste valuri care vin, şi vin, şi vin vor fi de folos poeţilor, creatorilor, visătorilor, muzicienilor, inspiraţilor, telepaţilor, vizionarilor dar oamenilor obişnuiţi s-ar putea să nu le facă bine.
Pe acest fundal, cei tineri sunt şi mai vulnerabili pentru visul îi poartă spre tărâmuri ademenitoare şi deciziile pe care le iau cu privire la şcoală, pregătire profesională, perfecţionare să nu fie cele indicate pentru ei. Îi fură mirajul dar nu-şi estimează puterile corect, se supraevaluează şi de aici până la o serie de eşecuri sau deziluzii nu mai e mult.
Renunţarea la şcoală, fuga de învăţătură, abandonul unor antrenamente din prezent sau de mai târziu îşi au originea în această perioadă de nesiguranţă personală. Din 20 martie seara, când Luna şi apoi Soarele vor intra în casa a X-a, adulţii vor fi obligaţi să revină cu picioarele pe pământ, să devină combativi, activi, pragmatici şi concentraţi pe chestiuni de afirmare socială.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI