Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 14-20 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - November - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 14-20 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 14-20 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2015. Rac 14-20 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2015

Pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, sunt posibile o serie de ganduri sau evenimente menite sa puna in ordine sau sa repuna pe baze corecte, legale, o relatie de munca. Nu trebuie sperat prea mult insa de la acest context astral.
Aspectul dureaza putin si are mai mult datele „interioritatii”, ale intentiei decat ale concretizarii acestora. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata chestiunile parteneriale sau contractuale se desfasoara in conditii grele:

stres, suparare, conflicte mai vechi reactivate, ostilitate, rigiditate, incapacitate de a gasi solutii de mijloc, lipsa de tact si diplomatie, bruschete, ambitie etc., etc. Unele din aceste stari de lucruri provin de la rude, altele de la partenerul de viata si, fireste, altele de la postura publica, oficiala. Lezate sunt insa cu toatele: si imaginea, si onoarea, si linistea, si impacarea sau echilibrul relational. Totul concura parca pentru a complica si altera bruma de cooperare ce se manifesta pana atunci. Relatii complicate si in plan procesual. Nativii nu e bine sa forteze nota in contextul unor conflicte cu componenta oficiala: mai mult inrautatesc lucrurile. Pentru moment, toate diligentele indreptate spre deblocare, schimbare vor esua pentru ca, acum, nu este momentul lor. Intre 17 si 19 noiembrie dimineata pot surveni surprize pe directia bani/bunuri/avantaje/beneficii. Sunt de luat, toate, si cele bune si cele rele, cu masura. Zilele urmatoare le vor nuanta. Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie preocuparile acestor nativi se intre spre lucrurile frumoase, artistice, filosofice, spirituale, religioase, spre activitati si preocupari care-i smulg din tumultul acestei perioade pentru a-i transporta intr-un taram al armoniei, bucuriei, satisfactiei interioare.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI