Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Rac 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie combinația astrală poate încurca drumurile care se amână, se anulează, se efectuează cu dificultate, poate pune piedici în realizarea treburilor de serviciu curente sau poate genera disfuncții organice pasagere legate de circulația arterială, de circulația membrelor inferioare sau de fiziologia picioarelor în ansamblu (osatură, musculatură, sistem nervos, limfatic).
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) trăirile nativilor vor fi condiționate de evoluția unor conflicte personale sau a felului în care se vor desfășura acțiunile unor persoane și instituții împotriva sau în

detrimentul lor.
La începutul zilei de 20 iulie se va produce faza de Lună Plină în Capricorn, respectiv în casa a VII-a a acestor nativi, ceea ce poate precipita evoluția unor situații, împingând spre finalizarea lor (mai ales a celor care au început aproximativ în aceiași perioadă a anului 2015), după cum, la fel de bine, trebuie ținut cont că, ceea ce se va declanșa acum, poate dura până la anul, pe vremea aceasta.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12 se identifică mai multe ipostaze posibile: o chestiune de orgoliu sau de mândrie care justifică o decizie sau un comportament, o surpriză plăcută prin finalul fericit al unui demers de lungă durată ce se explică prin dârzenia și hotărârea cu care au luptat acești nativi ori prin soluția originală pe care o vor găsi unuia dintre contextele de viață ce le acaparează atenția și le mobilizează resursele materiale cu atât mai mult cu cât, din 22 iulie, după ora 12, Soarele va intra în casa banilor câștigați prin efort propriu, care se va alătura demersului astral al cuplului Venus/Mercur, care îi va împinge spre noroc, intuiție, capacitate de a exploata la maximum o împrejurare fericită.
În a doua parte a zilei de 22 iulie, Luna în Pești va risipi fantezie, sensibilitate, capacitate de visare și calm interior.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI