Horoscop Urania 16-22 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 17-23 Februarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 16 - February - 2018

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 17-23 Februarie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 17-23 Februarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Februarie 2018. Rac 17-23 Februarie 2018

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 17-23 Februarie 2018

intre 17 şi 18 februarie, la prânz, uriaşă încărcătură astrală pe casa a IX-a, ceea ce, în principiu, nu este rău, dacă ţinem cont de specificul acestei zodii, de Apă, care va intra în armonie cu planetele, în tranzit prin Peşti, alt semn de Apă, în condiţiile în care, din 18 februarie, în acest sector vor intra Soarele şi Mercur. Racii se vor dedica preocupărilor morale, religioase sau juridice.
Vor fi însă şi nativi de-a dreptul acaparaţi de problematica naturii umane, de capacitatea de a găsi o rezolvare corectă sau armonică chestiunilor de conştiinţă care îi macină sau care îi împiedică să ia o decizie clară într-o privinţă. Opţiunile lor vor fi îngreunate de întoarcerea pe toate feţele a unei situaţii anume.

Dacă problemele de muncă, de imagine publică, de carieră ori de debuşeu socio-profesional se vor rezolva mai repede, cele sentimentale vor să fie confuze şi greu de limpezit, între 18 februarie, după ora 14:05, şi 20 februarie seara, chiar ipostazele publice sau profesionale pe care le invocăm vor juca un rol important. Racii vor fi puşi în situaţia de a decide repede, de a acţiona pe moment, iar intuiţia lor va beneficia de influxurile dinspre zodia Peştilor, care îi vor susţine. între 20 februarie, după ora 21:12, şi începutul zilei de 23 februarie, relaţiile cu prietenii pot evolua aparent normal, dar unele cuvinte, afirmaţii, explicaţii, informaţii, comportamente, gesturi, atitudini ale acelora îi pot pune pe gânduri, obligându-i să fie mai atenţi, pe viitor, cu acele persoane ori să-şi dozeze entuziasmul şi încrederea. Din 23 februarie, după ora 2:08, axa celor două case ale sănătăţii ar putea ridica una sau mai multe situaţii de moment deranjante (durere resimţită la un braţ sau la un picior din cauze osoase, musculare, vasculare sau limfatice ori nervoase). Nu este exclus riscul de accidente sub forma unei entorse, fracturi, luxaţii.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.03.2019 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 martie - Andrew Jackson, Samuel „Lightnin"' Hopkins, Macdonald Carey, Harry James, Judd Hirsch, Phil Lesh, Sly Stone, Fabio, Mark Hoppus, Joe Hahn, Sean Biggerstaff, Caitlin Wachs.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI