Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Rac 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

Aceşti nativi simt eliberarea de povara tranzitelor prin Berbec care i-au obosit de atâta vreme. Acum acest proces se intensifică prin părăsirea casei a X-a de către planetele aflate în tranzit prin acel sector astral.
Ultimele mişcări se vor înregistra pe 18 aprilie, când se va produce o faza de Lună Nouă o dată cu care vor începe să se afirme noi ipostaze de viaţă, urmată de intrarea Soarelui în casa a XI-a, ceea ce le va aduce un beneficiu de stabilitate în relaţiile cu prietenii şi cunoştinţele.
Cele trei planete, care se vor potenţa şi nuanţa reciproc, vor face din această casa a XI-a un real beneficiu pentru nativii din Rac ce pot dobândi, prin intermediul sprijinului sau chiar al simplei prezenţe în câmpul lor

de viaţă şi activitate a unor persoane loiale, un echilibru în relaţiile sociale, o simpatie manifestată deschis de către unele persoane ce pot să le dea ajutorul necesar pentru o evoluţie ulterioară.
Perioada cuprinsă între 21 – 23 aprilie este una a gândurilor interioare, a dialogurilor cu sine, menite să le aducă noi posibilităţi de cunoaştere, asemănătoare cu o trezire la realitate. Din după-amiaza zilei de 23 aprilie până pe 25 aprilie, Luna, în tranzit prin sectorul lor natal, deci şi în domiciliu, le va da posibilitatea să fie în formă, să scoată la iveală acele calităţi şi trăsături ale personalităţii lor care vor-i vor convinge şi impresiona pe cei din jur.
Acest tranzit este dublat de o serie de asperităţi ce vin dinspre Crucea Cardinală care se formează cu Pluton şi Uranus, dincolo de dificultăţile pe care le ridică, le va da posibilitatea de a se confrunte cu sine, cu piedicile şi să se evalueze, fără subiectivism.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI