Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 2-8 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 2-8 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 2-8 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Mai 2015. Rac 2-8 Mai 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 2-8 Mai 2015

În perioada cuprinsă între 2 și 8 mai cei născuți în zodia Racului vor avea mereu câte ceva de făcut de natură să le pună răbdarea la încercare.
Deși contextul astral nu este unul dificil sau negativ, tot timpul se dă câte ceva peste cap așa încât ei trebuie să o ia de la început, trebuie să dreagă ceea ce s-a stricat, trebuie să schimbe din mers tactica, trebuie să-și facă deseori curaj pentru că asupra lor se va abate fie plictiseala, fie enervarea; uneori, îi va bate gândul să lase respectiva chestiune baltă și să o abordeze mai târziu. Nu aceasta este și direcția sugerată de astre. Dimpotrivă. Ei vor fi obligați să se mobilizeze pentru a duce la bun sfârșit respectiva activitate. Din 8 mai îl vor avea pe segmentul lor natal Micul Benefic. Pe 2 mai se poate contura o discretă problemă familială ce trebuie rezolvată cu grijă și delicatețe. Între 3 și 5 mai dimineața, pentru unii, mai

importante vor fi chestiunile legate de relațiile afective și analiza obsesivă a naturii sentimentelor ce-i leagă sau îi despart de persoana iubită. Luna Plină poate radicaliza relațiile de prietenie împingându-le pe muchia conflictului. Între 5 mai după-amiaza și 7 mai unii se vor implica în chestiunile legate de locul de muncă unde se pot pun probleme legate de reorganizare și salarizare. Pe 8 și 9 mai nota generală a evenimentelor este una subiectivă. Le afectează mai ales pe femei și-i face pe bărbați să aibă reacții ciudate de milă, de concesie, de iertare pe care apoi le vor regreta; privește relațiile parteneriale și, dacă iertarea de care vorbeam sau cedarea în fața soțului sau a soției poate fi un semn de înțelepciune, blândețe sau echilibru, în relațiile cu străinii, în afaceri și negocieri, această atitudine va sugera doar slăbiciune.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI