Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 20-26 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - August - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 20-26 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 20-26 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 August 2016. Rac 20-26 August 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 20-26 August 2016

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), gandurile nativilor vor zbura, frecvent, spre aspiratiile lor profesionale. Unii isi vor face planuri de calatorie, altii se vor confrunta cu un manunchi de aspecte „tehnice” care par ca se inmultesc pe masura ce trece timpul. Vor fi si nativi norocosi care vor rezolva repede chestiunile minore dar, aceasta va fi o ipostaza strict personala, justificata de felul in care vor rezona Beneficii din casa a III-a cu planetele din momentul nasterii lor. Intre seara zilei de 20 august si 22 august, deviza Racilor va fi, chiar daca asta nu le va conveni: „ o lupta-i viata, deci te lupta, cu dragostea de ea, cu dor…”. Vor fi vizati, de

acest context, cei care au functii, raspunderi sau care vor trebui sa-si exercite autoritatea morala si profesionala intr-un domeniu public. Din 22 august, Soarele va intra in casa a III-a, astfel ca sustinerea examenelor va fi favorizata. In acest sector se vor afla si cei doi Benefici, asa incat o doza de noroc sau macar sansa desfasurarii normale si corecte a concursurilor si verificarilor va fi destul de mare. Vor fi mai avantajati cei care vor sustine probe practice, tehnice sau din domeniul economic, administrativ si juridic.
Pe 23 si 24 august, Racii vor dori sa-si verifice unii prieteni la capitolul caracter, onestitate sau fidelitate. Au banuieli ca unii nu se poarta corect cu ei si, de aceea, in afara unor verificari discrete, ii pot pune la incercare. In general, nu este indicat sa treaca cu vederea indoielile personale, avertismentele primite sau faptele persoanelor cu care urmeaza sa coopereze sau in anturajul carora, pentru moment, graviteaza. Presimtirea lor, este un sfetnic bun. Intre 25 si 26 august, se poate instala in cugetul nativilor o dezordine si o nehotarare care sa nu le permita sa analizeze lucid o situatie sau sa ia cea mai buna decizie.


Horoscop Lunar August 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI