Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 21-27 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2018

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 21-27 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 21-27 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Aprilie 2018. Rac 21-27 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 21-27 Aprilie 2018

Intre 21 şi 22 aprilie după-amiaza. perioadă în care îşi vor regăsi atuurile personale prin susţinerea Lunii în tranzit prin domiciliu şi, implicit, prin casa a personalităţii lor, ceea ce le va spori sensibilitatea şi intuiţia.
Tranzitul va angaja şi casa a Vll-a, a relaţiilor parteneriale, pe care, nu odată, le va pune în dificultate prin atitudinea lor radicală sau prin abordarea categorică a premiselor puse în joc; de aici, şi un spor în dificultatea de a ajunge la o înţelegere sau la o împăcare în varii ipostaze parteneriale. între 22 aprilie,

după ora 19:09, şi seara zilei de 24 aprilie, tendinţa de a impresiona prin disponibilitatea de a cheltui bani sau de a face achiziţii costisitoare. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor şi îşi va începe tranzitul prin casa a Xll-a, ceea ce poartă denumirea de “noroc ascuns”. Asta nu înseamnă ghinion, ci doar o formă de manifestare a şanselor în mod discret, uşor voalat, mai greu de sesizat imediat, de unde şi riscul de a rata o oportunitate. O altă ipostază care se conturează pentru următoarele săptămâni este cea a şansei la informaţii care vin pe căi subtile: o indiscreţie, o mărturisire, un avertisment voalat, o ştire parvenită prin intermediari sau care ţine de pura întâmplare. între 24 aprilie, după ora 22:41, şi zorii zilei de 27 aprilie, abordare pragmatică a propunerilor care li se fac, fel de a judeca situaţiile curente de viaţă în chip logic, raţional, fără emoţii şi subiectivism. Pe 27 aprilie, după ora 3:13, dorinţa de a pune capăt exceselor în relaţiile de familie, de a atenua asperităţile, în schimb, aspectul provoacă postura publică a nativului; de aceea, nu vor fi excluse confruntările publice şi suprasolicitarea profesională. A se evita prestaţiile publice (conferinţe, luări de poziţie într-un cadru oficial, discursurile, interviurile, cuvântările pe teme cu potenţial conflictual).


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI