Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Rac 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Intreaga saptamana viitoare sta sub semnul fie al Patratului Mistic, fie doar sub semnul unui Careu in T, ambele structuri construite pe semnele Cardinale, care vor da bataie de cap celor ce s-au nascut in zodia Racului, punand accente existentiale importante pe cele patru directii majore de viata ale lor.
Pe 23 ianuarie, Luna, in tranzit prin Rac, va fi stingherita de maleficii Pluton si Luna Neagra, de radicalul Uranus sau de mai blandele Mercur si Venus. Toate aceste planete se vor „deranja ” unele pe altele, in detrimentul nativilor care vor constata ca nimic nu le iese, ca totul merge greu, incet, cu piedici si cu un efort foarte mare. De aici si senzatia permanenta de epuizare, de enervare.

Pe 24 si 25 ianuarie, unii vor trece prin mici (mari?) furtuni iscate de regimul banilor. Nota generala este de surpriza, de situatie-limita. Ipostaza este amplificata, cel putin ca perceptie subiectiva, de impactul fazei de Luna Plina pe Leu, care se construieste, pe 24 ianuarie, pe axa banilor. Intre 26 si 28 ianuarie, dialogurile pot fi intrerupte sau defectuoase.
Mesajul nu ajunge la cine trebuie, primitorul unor stiri sau informatii le intelege trunchiat, le rastalmaceste, raspunde anapoda etc. Perioada proasta pentru toti cei care vor fi supusi examinarilor teoretice sau practice. Atentie pentru cei care sustin „traseul” in conditiile examenului pentru obtinerea carnetului de conducere auto, indiferent de categorie, de pregatire, de varsta sau de experienta.
Nu sunt indicate prestatiile publice in fata unui auditoriu care poate manifesta indiferenta, ostilitate sau chiar combativitate fata de ideile, interesele si punctele lor de vedere, sustinute.
Din 29 ianuarie, la ordinea zilei, vor fi chestiunile de familie dar si mizele patrimoniale ce joaca un rol important in relatiile conjugale. Pe acest segment, intreaga saptamana, initiativele, argumentele si solutiile vor fi prost intocmite sau exprimate.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI