Horoscop Urania 10-16 Noiembrie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Noiembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 3-9 Februarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 2 - February - 2018

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 3-9 Februarie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 3-9 Februarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Rac 3-9 Februarie 2018

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 3-9 Februarie 2018

Pe 3 februarie, exces de principialitate, tendinţa spre hipercorectitudine, atenţie majoră acordată detaliilor, verificărilor şi reviziilor finale care întârzie predarea ia timp a unui document.
Drumuri scurte, cu scop precis, între 3 februarie, după ora 23:47, şi 6 februarie dimineaţa, probleme domestice legate de nevoia de a face o reparaţie în casă; disconfort în relaţiile cu rudele soţului sau ale soţiei. Posibile tensiuni între nativ şi unii membri de familie care nu se pot înţelege asupra modului în care ar trebui administrată o proprietate, de modul de administrare a acesteia sau de oportunitatea unei

vânzări,închirieri, ieşiri din indiviziune, etc.între 6 februarie, după ora 5:57, şi prima parte a zilei de 8 februarie, sentimente răscolite; nativul nu-şi găseşte liniştea, chinuindu-se, de cele mai multe ori, degeaba. Relaţiile sentimentale vor suferi de pe urma sensibilităţii nativilor, care vor reacţiona ca şi cum ar fi vorba de un atac la persoană. Totuşi, pentru cei care desfăşoară activităţi artistice sau interpretative ori care necesită fantezie, imaginaţie şi intuiţie, perioada este bună, pentru că îi va purta pe aripile fanteziei creatoare cu mult spor şi succes. între 8 februarie, după ora 15:54, şi 9 februarie, chestiuni oficiale: unii îşi pot găsi un loc de muncă, alţii pot face demersuri legale pentru a reglementa o neregulă produsă în activitatea lor profesională curentă. Sănătatea poate avea un curs favorabil; organismul nativilor se poate reface destul de repede după perioade de stres, de oboseală, de epuizare, de efort fizic sau intelectual ori după afecţiuni care le-au şubrezit echilibrul organic. Nota generală a săptămânii va fi dată de elementele astrale care vor încetini mersul unor negocieri, al unor tratative de împăcare sau de colaborare ori care precedă un eventual recurs la justiţie pentru soluţionarea unei cauze.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 10-16 Noiembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 08.11.2018 Luna în Balanţă. O zi bună pentru a reflecta, a face planuri, a lua decizii şi mai ales pentru a studia. O zi de petrecut în casă. Sfat culinar: supă de conopidă.

8 noiembrie - Ion Brad, Dumitru Micu, Margaret Mitchell, Esther Rolle, Patti Page, Morley Safer, Bonnie Raitt, Mary Hart, Parker Posey, Tara Reid, Jack Osbourne, John Byron, Courtney Thorne-Smith, Ethan Green Hawke.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI