Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Rac 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, unii nativi pot resimti oarecare stres organic, manifestata prin instabilitate emotionala, momente de lipsa de energie care alterneaza cu altele cand sunt hiper-activi sau chiar agitati; mintea lor poate fugi de la o idee la alta sau le poate accentua starile de incertitudine provocate de incapacitatea de a analiza cu calm o situatie inainte de a lua o decizie.

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), Luna, care le va tranzita semnul zodiacal, va contribui la accentuarea emotivitatii si la exacerbarea sensibilitatii. Pe fond, nu e nimic rau insa, ori de cate ori va fi vorba de mobilizarea lor in vederea unei activitati care cere efort, rezistenta nervoasa si consum de energie fizica, ei vor fi dezavantajati, obosind repede.
Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se intrevad posibile succese sau rezolvari fericite intr-o chestiune baneasca (teoretic, de mai mare importanta). Luna Noua poate marca dupa 2 august un moment –cheie, o borna in regimul salarial sau, in general, al veniturilor obtinute din munca si efort propriu.
Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, Racii vor beneficia de contributia planetelor Mercur si Venus care vor netezi multe dintre premizele conflictuale ale unor discutii prin intuirea interesului personal, pragmatism, logica, ordine in gandire si prudenta in exprimare. Toate acestea vor functiona in avantajul lor.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 15.09.2018 Luna în Vărsător. Hoinăreală prin magazine. Pentru persoanele singure e un moment bun pentru a face o cunoştinţă interesantă. Sfat culinar: salată cu seminţe de floarea-soarelui.

15 septembrie - Murray Gell-Mann, William H. Taft, Robert Benchley, Agatha Christie, Roy Acuff, Fay Wray, Jackie Cooper, Merlin Olsen, Tommy Lee Jones, Oliver Stone, Dan Marino, Prinţul Harry.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI