Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 31-6 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - October - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 31-6 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 31-6 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 31-6 Noiembrie 2015. Rac 31-6 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 31-6 Noiembrie 2015

In dimineata zilei de 31 octombrie nativilor din Rac le vor trece prin minte tot felul de idei pe care, din fericire, nu le vor pune in aplicare, pentru ca o serie de factori astrali le vor perturba si vor bloca orice initiativa.
Ori sunt acaparati de alte detalii de viata concreta, ori nu sunt suficient de convinsi de utilitatea acestor gesturi, ori doresc, din prudenta, sa mai analizeze situatia etc. Am spus „din fericire” pentru ca aceste solutii se nasc din impulsuri superficiale, hazardate sau nefondate. Din dupa-amiaza zilei de 31 octombrie, Racii vor trai o noua stare de spirit care va dura pana la sfarsitul zilei de 2 noiembrie. Ea le va permite sa se simta mai bine „in pielea lor”, sa se inteleaga pe ei si pe cei din jur mai bine, mai profund si, implicit sa aiba reactiile potrivite. Sensibilitatea va fi la cote mai mari decat in alte zile dar si intuitia lor va fi mai buna.

Soarele natal dimpreuna cu Luna in tranzit vor forma aspecte armonioase cu Kiron si Neptun din Pesti si cu Soarele si Mercur din Scorpion. In felul acesta, elementul Apa devine prielnic pentru tot ceea ce inseamna reechilibrare psihica, neuro-vegetativa. Corpul lor, mintea lor, fiziologia lor se vor apropia de parametrii normali de functionare, de unde si o anume stare generala de bine, de calm, de siguranta. Pe 3 si 4 noiembrie unii doresc sa rezolve o chestiune ce tine de un venit ce rezulta din exercitarea unei profesii. Pe 5 si 6 noiembrie se aglomereaza mai multe evenimente. Intalnirile, discutiile, drumurile lor se vor concentra pe problemele organizatorice, administrative, practice. Teoretic, ele se pot rezolva repede, bine, corect. Dar se pot inregistra si „deblocari” spectaculoase ale unor piedici anterioare. Mercur incepe sa tranziteze casa sentimentelor facandu-i posesivi si exigenti. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI