Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Rac 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Cei născuți în semnul Racului aparțin uneia dintre cele patru zodii Cardinale, care acum sunt în prim-planul activității astrale fiind gazdele fazei de Lună Plină, a eclipsei dar și al careului în T format de Luminariile implicate în aceste fenomene astronomice și Pluton.
Firește, această Cruce Cardinală alcătuită din Berbec, Rac, Balanță, Capricorn este locuită de planete dar –atenție! – și de Nodurile Lunare, ceea ce le dă o greutate specifică mare; este vorba de evenimente importante, cu aer de „destin” care se petrec în acest zile. Nu toate sunt rele, dar toate sunt primite cu dificultate de către nativi, ca o povară sau ca o pedeapsă. Unele situații, blocate de anul trecut de lanțul

neputințelor astrale, transpuse în viață prin lanțul neputințelor omenești, se pot rezolva, altele se pot complica. Diferența, de la caz la caz, o face harta cerului din momentul nașterii fiecăruia, fiind vorba de o nuanță și o condiție particulară. Evenimentele astrale ale săptămânii viitoare pun acut însă problema familiei, a patrimoniului, a sentimentelor, a căsătoriei și responsabilității, a pierderilor și pagubelor asumate, a carierei, a puterii sau a imaginii publice.
Fiind vorba de cele mai importante aspecte de destin, este firesc ca aceste zile să fie trăite cu un soi de fior interior, ca în fața oricărui mare eveniment personal. Între 6 și 8 aprilie, o cunoștință (tratată cu multă încredere și respect până mai ieri) poate trăda, poate vădi lipsă de caracter sau poate dezvălui laturi periculoase ale personalității, ce nu trebuie să fie ignorate sau neglijate. Sentimente rănite, atitudine hipersensibilă ostilitate față de persoane dragi, la sfârșitul săptămânii.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI