Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 7-13 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - March - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 7-13 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 7-13 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Martie 2015. Rac 7-13 Martie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 7-13 Martie 2015

Poate că unora dintre nativi, în această perioadă, nu li se întâmplă mare lucru, ba poate chiar se plictisesc. Înseamnă că sunt „atipicii” din zodie, căci, în mod normal, acești nativi ar trebui să nu-și mai vadă capul de treburi personale, activități și ipostaze publice.
Unii dau lovitura și își ating multe scopuri, în ciuda greutăților și opozițiilor care se ridică necontenit, în jurul lor. O serie de probleme au o componentă juridică: conflicte, litigii, procese, anchete) iar pe acest sector încleștarea este maximă. În acest din urmă caz, nu se rezolvă acum, ci mai degrabă se extinde un conflict,

dar cu asta se ating „marginile” lui, pe principiul ”mai mult decât atât nu se poate” și începe să se contureze, pas cu pas, o soluție, imposibilă până acum. Mercur intră în casa a IX-a a cerului lor astral și îi face, măcar pentru moment, mai diplomați, mai ascultători și mai cu frica lui Dumnezeu, ceea ce este bine, mai ales în cazul ființelor structural revoltate, pentru că le temperează reacțiile. Pe o altă direcție de viață, unii au tentația de a renunța la un tratament. Fie s-au plictisit pentru că îl urmează de prea mult timp, fie constată că medicația nu și-a făcut efectul, fie au convingerea că boala lor nu a fost identificată corect. Informația noastră încearcă să-i avertizeze cu privire la o posibilă atitudine refractară față de „tablete” sau față de sfatul medicului. Criza va fi de lungă durată, cu posibile recidivări ale câte unei boli, iar furia lor de acum este cel mai prost sfetnic.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI