Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 9-15 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 7 - May - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 9-15 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 9-15 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Mai 2015. Rac 9-15 Mai 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 9-15 Mai 2015

Distribuția astrală a perioadei cuprinse între 9 și 15 mai este amestecată pentru nativi din Rac, în privința facilităților sau piedicilor pe care le pot naște.
Prezența planetei Venus, Micul Benefic, prin semnul lor natal, este un lucru bun dar nu suficient pentru a contracara ceea ce se petrece de-a lungul întregii săptămâni, de unde și o serie de îndoieli sau neîncrederi cu privire la utilitatea unor soluții pe care Racii intenționează să le aplice în beneficiu personal dar lezând familia din care provin sau cariera (15-16 mai). În ziua de 9 mai Luna îi poate face tăcuți, morocănoși sau extrem de prudenți în toate relațiile parteneriale. Pe 10, 11 și 12 mai dimineața acești nativi vor încerca tot felul de rezolvări extravagante cu privire la o chestiune bănească sau de orice natură materială care le-ar aduce lor un beneficiu. Nota generală este lipsa de logică, de simț al realității sau de hazard. Între 12 și 14 mai unii, născuți în zodia

Racului, pot trece prin stări de nostalgie, melancolie, meditație asupra unor cauze de natură filosofică, religioasă, psihologică ce stau la baza unor decizii majore de viață. Analizează, se demobilizează, cedează în fața unor stări de lucruri al căror mobil nu-l înțeleg și al căror viitor nu-l întrezăresc. Din 14 mai seara până pe 16 mai dimineața se pot confrunta cu opoziții sau adversități din partea partenerului de viață, de afaceri sau din partea unui mediu social în care funcționează. Marte va tranzita casa necunoscutului, a dușmanilor ascunși începând cu 12 mai, aruncând o notă gravă și asupra sănătății (fiziologia și patologia membrelor superioare și inferioare).

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI