Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 13-19 Ianuarie 2018

Postat de Urania Horoscop On 12 - January - 2018

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 13-19 Ianuarie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 13-19 Ianuarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Ianuarie 2018. Sagetator 13-19 Ianuarie 2018

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 13-19 Ianuarie 2018

Intre 13 şi 14 ianuarie seara, preocupări legate de propria persoană, energie, optimism, capacitate de a decide repede şi bine în interesul lor şi de a se mobiliza. între 14 ianuarie, după ora 21:43, şi 17 ianuarie dimineaţa, gânduri şi planuri cu privire la banii pe care trebuie să-i primească sub formă de salariu sau la cei pe care trebuie să-i producă prin implicarea unor activităţi retribuite, menite să le mărească veniturile.

Luna Nouă în Capricorn (casa a ll-a) ar putea antrena un factor sau ar putea declanşa (accentua?) o situaţie critică, de mai mare sau mai mică importanţă, dar cu un ecou profund care să-i motiveze pe nativi să acţioneze. între 17 ianuarie, după ora 10:32, şi 19 ianuarie seara, capacitatea Săgetătorilor de a comunica va fi bună. Ei vor fi dezinvolţi, spontani, simpatici, convingători şi originali prin forma şi conţinutul exprimat în dialogul cu cei apropiaţi sau în ipostazele publice, începând cu ziua de 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, Săgetătorii vor avea noroc la informaţiile primite, capacitate de a-şi susţine interesul sau punctul de vedere în faţa unei comisii sau prin căile specifice de comunicare cu instituţiile şi organismele oficiale. Tot din 18 ianuarie, deplasările vor fi plăcute, îi vor pune în situaţia de a face experienţe noi, care le vor oferi satisfacţie. De la sfârşitul zilei de 19 ianuarie, Săgetătorii vor simţi nevoia, pentru câteva zile, să se bucure de tihna şi confortul proiectiv al casei, al intimităţii locuinţei şi al relaţiilor de familie. Persoanele care ocupă funcţii publice, ranguri şi responsabilităţi profesionale însemnate ar trebui să reţină că, în această săptămână, rivalii şi duşmanii ori competitorii vor lucra în taină, în detrimentul lor. De aceea, ar fi bine să nu ignore sau să minimalizeze mesajele care vor ajunge la urechile lor pentru că, deşi acestea nu vor dezvălui în totalitate adevărul, vor avea valoarea proiectivă a unui avertisment.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI