Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Sagetator 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Dinamica astrală este pentru cei care s-au născut în zodia Săgetător legată de casă, familie, patrimoniu, gospodărie şi tot ceea ce priveşte echilibrul ce decurge din buna exploatare a averii personale, din reconcilierea cu o serie de rude, care funcţionează ca un puternic argument moral.
Pot primi sfaturi, îndemnuri sau pot primi soluţii de la cei din familie care sunt consideraţi „şefi de clan” prin autoritatea morală sau statutul personal pe care îl au.
Dar, tot aici, este şi veriga slabă din punct de vedere astral a săptămânii viitoare: Luna Nouă şi Eclipsa de Soare nu reprezintă, oricum am lua-o, un factor de progres pe 20 martie nişte locuri şubrede prin carenţe,

morale, sociale, de mentalitate, de etică sau din perspectivă juridică.
Se pune problema unor lucruri care nu merg, care nu mai pot pe aceiaşi direcţie ca până acum care pun în pericol acest loc esenţial din harta cerului. Pe de altă parte, aceste două evenimente localizate în casa a IV-a au funcţie şi greutate karmică prin ceea ce patronează sau determină.
Atenţie mărită la paşii greşiţi ce se pot face pe acest sector. Din 20 martie se dă drumul, pentru unii, pentru alţii, la petreceri, la dans, la zbenguială, la chef.
Rămâne favorabilă, ca şi în ultimele 2-3 săptămâni, determinarea astrală cu privire la o bună evoluţie în plan sportiv sau în plan artistic acolo unde este vorba de dinamism, energie, forţă fizică, combativitate (gimnastică, dans sportiv, coregrafie, discipline bazate de provocare). Unii nativi îşi pot depăşi performanţele anterioare, alţii pot face un debut spectaculos.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI