Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 16-22 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 14 - May - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 16-22 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 16-22 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Mai 2015. Sagetator 16-22 Mai 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 16-22 Mai 2015

Accente intense, resimțite uneori intens și solicitant vor marca existența acestor nativi, mai ales a celor între 57/8 și 60/61 de ani.
Perioada pe care o analizăm începe binișor și chiar interesant pe 16 mai, unde tot felul de impulsuri juvenile pot avea un efect benefic și asupra celor ce nu mai sunt chiar tineri. De aici o notă de disponibilitate sentimentală, de nevoie (sau chiar de sete) de aventură, de noutate, de surpriză, de evadare. Uneori „evadarea” presupune o vizită, o scurtă excursie, alteori ea poate începe cu banala plecare după țigări pentru a se consuma de-a lungul mai multor zile. Pe o altă direcție de viață, ziua de 16 mai pune în evidență un blocaj partenerial; el se poate consuma în tăcere, fiind resimțit ca un sentiment acut de nemulțumire, de frustrare sau de revoltă, alteori el poate lua forma unui conflict verbal sonor. Pe 17 și 18 mai Luna Nouă își poate pune amprenta fixând sau stabilizând o situație în legătură cu, viața profesională, salariul. Nu întotdeauna acest tranzit astral le fixează doar cele bune. Se poate vorbi chiar

de o amânare sau o întârziere a soluțiilor care se pot instala în aceste relații de serviciu. Relațiile parteneriale care suferă de pe urma unei combinații dizarmonice dintre Saturn și Marte, mai au și alte resurse astrale pentru a se converti destul de repede în contrariul direcției sub auspiciul căreia au început. Astfel, pe 22 mai Soarele, repetă și amplifică ceea ce a produs Marte pe 16 mai, dându-i o anvergură de o lună pentru a se desfășura în acest registru conflictual. Pe 21 și 22 mai atenția nativilor se îndreaptă către cele materiale. Atenție la riscul unor accidente legate de regimul apei cu deosebire pe21și 22 mai.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI