Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 17-23 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - January - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 17-23 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 17-23 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015. Sagetator 17-23 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015

Pe 17 şi 18 ianuarie nu au de ce să nu se simtă bine, pentru că au Luna de partea lor, care le dă optimism, energie, chef de viaţă.
În linii mari, îşi pot face oarece griji pe19 şi 20 ianuarie, cu privire la bani, mai ales cei care li se cuvin pentru o activitate desfăşurară. De pe 20 până pe 22 ianuarie e mai complicat. Trebuie să vorbească, să explice, să dea declaraţii, să facă mărturisiri, să se exprime sau să se prezinte în faţa unor comisii (de evaluare, de notare, de jurizate etc.). Doar că Luna Nouă introduce un bruiaj: unii o fac zgomotos, strident,

deranjându-i pe cei din jur fie cu problemele lor, fie cu insistenţele pe care le manifestă, fie cu zarva şi cu stilul dezordonat de muncă şi viaţă care- i împiedică pe alţii să-şi vadă de treabă. N-aş zice că egoismul este cel care îi face să aibă impresia că doar ei contează pe lumea asta, cât mai ales vedetismul: ei sunt ocupaţi! Atenţie, din acest stil periculos de viaţă şi de a răspunde solicitărilor se pot naşte mici conflicte, se pot rata nişte oportunităţi şi asta pentru că nu sunt atenţi la detalii, pentru că unii sunt suficienţi sau pentru că nu dau dovadă de subtilitate şi măsură. După 22 ianuarie seara, se opresc brusc, parcă s-ar fi răsucit un buton. Unii cad laţi de oboseală, alţii simt nevoia confortului şi a protecţiei familiale. Cei maturi pot resimţi o undă imprecisă de pericol, o nelinişte care s-ar abate asupra lor. Pentru că este vorba de un aspect care durează până pe 30 ianuarie, putem spune că vor avea presimţirea unor evenimente ce le vizează cariera sau numele, care se pot contura precis până la sfârşitul acestei luni, oricând.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI