Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 2-8 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 2-8 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 2-8 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Mai 2015. Sagetator 2-8 Mai 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 2-8 Mai 2015

Pentru această zodie prezența planetei Mercur în casa a VII-a, în tranzit prin semnul pe care îl guvernează, Gemenii, deși în opoziție cu semnul lor natal, nu va avea un efect negativ asupra relațiilor parteneriale.
Dimpotrivă, el va da un impuls pozitiv tuturor celor care doresc să lămurească o serie de chestiuni tulburi prin viu grai. Dialogul verbal este de natură să simplifice comunicarea, de aceea, în măsura în care se poate, el este de preferat în locul e-mail-urilor, corespondenței sau altor mesaje intermediate de rețele desocializare sau de către „binevoitori”. Nici una dintre aceste variante nu poate înlocui prezența de spirit, spontaneitatea și capacitatea de a sesiza dintr-un detaliu, dintr-un gest de o clipă, ceea ce se ascunde în spatele unei conduite sau a unei decizii care îi afectează. Partenerul, mai mult sau mai puțin rival ori

dușman – se va dezvălui în fața acestor nativi. Luna Plină privește cele două case ale sănătății unde poate provoca mici tulburări pe fond endocrin sau de metabolism.
În afara influxurilor acestei etape astrale din 4 mai, e de așteptat ca în răstimpul – 5 mai dimineața Luna, în tranzit prin Scorpion, să le schimbe starea de spirit. Dar, din seara zilei de 5 mai, până pe 7 mai, ei vor alunga gândurile apăsătoare, se vor însenina. Planeta Venus în casa a VIII-a din 8 mai, poate introduce o notă de limitare sau restricție; de exemplu, suma pe care o vor primi drept ajutor poate fi mai mică decât se așteptau sau le va fi oferită în tranșe. Pe 8 și 9 mai vor fi mai grijulii cu banii pe care îi câștigă dar, totodată vor fi și cam nemulțumiți de starea de fapt de la locul de muncă curent drept care pot aborda acest subiect cu șefii.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI