Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - March - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 21-27 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Martie 2015. Sagetator 21-27 Martie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Se mențin premizele cu privire la forța pe care o au multiplele trigoane regale construite pe semne de Foc, pentru nativi aparținând zilei Săgetător. Doar că, între 21 și 22 martie, ele aduc chiar o forță uriașă concretizată, printr-un elan vital de o mare intensitate.
De aici și forța fizică, combativitatea și vigoarea atât de necesare celor care desfășoară activități sportive. Sunt zile bune pentru afirmare, pentru a face o impresie bună, pentru a cuceri un public, pentru a doborî recorduri, pentru antrenament și progres, pentru afirmare. În cea mai mare parte, aspectul îi avantajează pe bărbați, pe cei tineri sau maturi. Pe femei le poate transforma, prin intensitatea trăirii sau manifestările

exagerate, nesupravegheate, în niște, persoane voluntare, „masculine”, autoritare și imperative. Poate că – cine știe?!- undeva, într-un domenii de activitate acest tip de manifestare va fi având meritul lui și va produce succesul scontat dar, în plan sentimental sau afectiv cu siguranță, va produce doar contrariul celor intenționate. Din punctul de vedere al sănătății zilele de 23 și 24 sunt indicate pentru tratamente cosmetice sau mici intervenții pe corp, fără ca acestea să fie invazive. Zilele de 25 și 26 martie se arată, pe „hârtie!, chinuite de superficialitate, inconsecvență, neseriozitate, nehotărâre. De aceste inconveniente se pot face vinovați atât Săgetătorii cât și partenerii lor de afaceri, de viață, de proiect, indiferent de zodia din care fac parte aceia. Mai complicată este această secvență astrală în contextul unor procese, audieri, anchete, depoziții. Aici lucrurile se complică printr-o dimensiune karmică ce privește și statutul public.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI