Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Sagetator 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Casa a VII-a a relațiilor parteneriale este cea mai bogată în semnificații astrologice din ansamblul lăcașurilor hărții astrale pentru perioada 23 – 29 mai.
Acolo, Soarele ridică semne majore ce indică nevoia de repoziționare a nativilor față de toate relațiile pe care le au mai semnificative în viața lor: cu soțul sau soția, cu partenerii de afaceri, cu cei cu care se află în relații contractuale, cu colaboratorii și mai ales cu rivalii sau dușmanii care au în prezent destul sprijin astral în detrimentul Săgetătorilor.
E mai greu de precizat cine se răzgândește, complicând o relație, oricât de stabilă, pentru că întregul context este ambivalent și unul dintre parteneri îl provoacă pe celălalt. Cert este însă că schimbarea la nivelul unei decizii, a unei convingeri interioare, a unei păreri sau dorințe este de natură ca acum, pe termen scurt, sau mai târziu, când se vor întruni toate condițiile necesare, să se producă o despărțire sau o importantă delimitate de vechiul parteneriat. Uneori, relațiile conflictuale sunt amplificate de provocările celor care vor să grăbească sfârșitul lucrurilor.

Teoretic, între 25 și 27 mai evoluția conflictelor, mai ales a celor cu tentă profesională, publică, de autoritate, imagine sau cu impact asupra funcției este supusă presiunilor și ipostazelor periculoase, practic aceste tendințe putând să se concretizeze oricând în perioada 23-29 mai și chiar ulterior acestui răstimp. Evoluția unor demersuri juridice sau procesuale poate fi extrem de rapidă și drastică prin consecințe. Între 28 și 29 mai unii nativi pot încerca să negocieze sau să tempereze conflictele din jurul lor. Va rămâne doar o tentativă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI