Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 22 - January - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 24-30 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015. Sagetator 24-30 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 24-30 Ianuarie 2015

Saturn, reordonatorul de destin pentru cei care s-au născut în Săgetător, are parte, săptămâna viitoare, de o serie de confruntări, mai acute sau mai blânde, provenind din zodia Pești, unde se vor afla, întreaga săptămână, patru planete, din Gemeni, unde între 29 și 30 ianuarie se va va afla în tranzit Luna, și din Fecioară, unde operează o Lună Neagră în război cu toate planetele mai sus amintite.
Saturn îi va sprijini pe acești nativi, nu în sensul că șterge dificultățile și le netezește, părintește, drumul. Dimpotrivă. Saturn le scoate în evidență, le menține în prim-planul atenției lor, așa încât nativii, dacă se fac

că nu văd aceste piedici, nu procedează înțelept, pentru că, de fapt, ei se fac că nu înțeleg ce sectoare din viața lor trebuie reformate, puse în ordine sau măcar analizate. Saturn le dă mai multă rezistență la stres, la oboseală, la uzură fizică și slăbiciune psihică. Prin asta, Săgetătorii sunt, într-adevăr, protejați. Dar restul luptei trebuie să o ducă cu propriile puteri, fiind obligați că se concentreze pe urgențe, să-și stabilească prioritățile, să nu stea cu gândul numai la schi, la bridge, la seara de jazz și la fripturica cu vin. Acest ”plaisirism”, în sine nu e vinovat, dar nu e esența vieții și nici singura formă de împlinire, cu atât mai puțin de reacție în fața marilor condiționări de destin. Intrarea planetei Venus, pe 27 ianuarie, în Pești, le poate induce o mare poftă de viață, de bucurii culinare, dimpreună cu plăcerea de a se bucura de binefacerile căminului, a familiei și a gospodăriei, unde, dacă un anume grad de confort și lipsă de griji sunt deja instalate, atunci au toate datele întrunite, pentru a se echilibra și învigora.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI