Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 30-5 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - May - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 30-5 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 30-5 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 Iunie 2015. Sagetator 30-5 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 30-5 Iunie 2015

Pe 31 mai și 1 iunie Săgetătorii fac și desfac strategii uneori cu intenții nu tocmai onorabile, cum ar fi, de exemplu, dorința de răzbunare.
Pe 4 și 5 iunie numără banii. Dar, principala determinare astrală, în perioada 30 mai -5 iunie, o reprezintă vibrația celor trei planete din Gemeni, respectiv Soare, Marte și Mercur retrograd, din casa a VII-a, care generează stări de conflict, tensiuni între partenerii de orice fel cu consecințe mai mult sau mai puțin importante de natură morală, legală sau juridică. Nu toți Săgetătorii au procese și conflicte. Dar, acolo unde este cazul, situația se acutizează. Din punct de vedere procesual perioada este critică iar între 2 și 3 iunie se pot produce tot felul de evenimente care să dea vechilor secvențe de viață ipostaze noi pe care trebuie să le administreze corect, rapid și eficient. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării sau amânat. Trebuie să se țină cont că, din punctul de vedere al activității psihice și al reacțiilor nervoase, ziua de 2 iunie are un potențial de risc în plus, fiind momentul când se produce Luna Plină. Este Luna lor Plină de peste an, moment când o serie de aspecte de viață ale anului trecut se pot epuiza (uneori chiar înainte

să-și fi produs toate consecințele) și altele noi se nasc ca o premiză pentru viitorul an. O notă specială aduce acest context astral în desfășurarea unor divergențe unde, în loc să se rezolve situația printr-un element de noutate, el se rezolvă prin revenirea la stadiul inițial, prin renunțarea la un punct de vedere susținut vehement sau prin răzgândire. Ipoteză valabilă mai ales în conflictele conjugale.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI