Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 4-10 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 4-10 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015. Sagetator 4-10 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 4-10 Aprilie 2015

Pe acești nativi Luna Plină și eclipsa totală de Lună ce se produc în ziua de 4 aprilie par să nu-i destabilizeze.
Dimpotrivă, o mică vâlvătaie afectivă se poate naște în sectorul „inimă”: întâlnirea unor persoane plăcute, simpatice, originale, atrăgătoare, stabilirea unor relații incitante care suscită curiozitatea sau care amplifică cheful de viață sunt întâmplări care au doza lor de farmec, de surpriză, de noutate dar care pot aduce, prin lecția de viață conținută, și un procent în plus de experiență și autocunoaștere. Tot în preajma datei de 4 aprilie, unii s-ar putea să fie obligații să mediteze cum să restabilească armonia stricată într-o relație

oficială sau la care ei au un „interes”, cum să „dreagă busuiocul” pentru a nu-și strica relațiile amenințate sau viciate de cine știe ce eveniment mărunt anterior. Pentru unele persoane, și nu neapărat mai în vârstă, adică chiar și pentru copii, adolescenți, tineri, perioada cuprinsă între 6 și 8 aprilie poate să însemne manifestarea unei sensibilități legate de sistemul endocrin (mai ales de glanda tiroidă), afecțiuni stomatologice sau ginecologice (pentru femei) și urinare (pentru bărbați).
Între 8 și 10 aprilie Săgetătorii zburdă: se simt animați de tot felul de gânduri și planuri îndrăznețe, fac proiecte, se îmbărbătează pentru a porni la o întreprindere dificilă. Contribuie la această stare de disponibilitate și mobilitate mentală sau intelectuală și Jupiter care, din 8 aprilie, își reia mersul direct, începând să funcționeze normal, în deplinătatea capacităților lui de mare benefic, ceea ce pentru Săgetători are o semnificație în plus, de vreme ce Jupiter este guvernatorul lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI