Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - January - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 10-16 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015. Scorpion 10-16 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 10-16 Ianuarie 2015

Pe 10 și 11 ianuarie, cei care s-au născut în Scorpion fac trieri ale cunoștințelor, mai vechi sau mai noi, mai utile la un moment dat sau mai insignifiante. O vor face fără milă și fără teama (sau grija) că-i vor supăra pe aceia.
Nici n-aș zice că „taie în carne vie”. Nu. Pur și simplu ridică din umeri, întorc spatele și astfel încheie nu doar discuția ci și un lung șir de situații și evenimente care i-au legat și care au reprezentat liantul care le cimenta prietenia sau cooperarea. Seara zilei de 14, apoi 15 și 16 ianuarie se asociază cu nevoia

imperioasă de a se întoarce la binefacerile intuiției. Au destul de multă susținere astrală pentru a se dedica unor analize profunde care le vor permite, peste puțin timp, să ia deciziile corecte și justificate, chiar dacă, la momentul respectiv, cei din afară nu vor înțelege rațiunea acelor gesturi. Pe 16 ianuarie e ziua banilor, a intrării în normalitate prin plăți curente. Marte va intra pe 12 Marte în zodia Pești și, de aici, va funcționa în funcție de vârsta fiecărui nativ și a biografiei lui de moment, în sensul unei dezlănțuiri de senzualitate și sexualitate; alteori, vor răvăși doar ordinea fiecărei zile cu o dezordine ce, prin inedit, suspans, aventură și frison, o să le dea iluzia că trăiesc din plin. În lipsa unui partener real, din 12 ianuarie, ei pot cădea, pentru câteva săptămâni, în reverie, în visare, în nostalgie, în rememorări care îi pot împinge să-și caute iubirile de-odinioară. Știți doar că Scorpionul nu uită pe nimeni și nimic din viața afectivă sau erotică. Contestări în planul autorității, întreaga săptămână.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI