Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Scorpion 14-20 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2018

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 14-20 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Aprilie 2018. Scorpion 14-20 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 14-20 Aprilie 2018

In primele ore ale zilei de 14 aprilie, aspect puţin relevant, între 14 aprilie, după ora 6:26, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, starea de sănătate va fi marcată de enervări cu sau fără un motiv justificat, agitaţie, puseuri de hipertensiune. Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie dimineaţa, va crea situaţii delicate la locul de muncă, unde conflictele s-ar putea ţine lanţ sau s-ar putea dezlănţui pe fondul unor tensiuni mai vechi. între 16 aprilie, după ora 11:51, şi 18 aprilie, la prânz, dorinţă de a tempera relaţiile parteneriale intrate în criză.

Posibile informaţii care îl pun pe jar şi îl obligă pe câte un nativ să riposteze vehement, mai ales că, pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mişcarea directă şi le va permite Scorpionilor o mare disponibilitate în a găsi răspunsuri şi a da replici. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa în mod special pe cei născuţi între a) 1 aprilie -18 octombrie 1968: b) 30 ianuarie -18 martie 1969 pe casa muncii şi a sănătăţii, a relaţiilor cu unchii şi mătuşile. între 18 aprilie, după ora 15:03, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, informaţii vagi sau superficiale despre o chestiune materială care îi interesează pe nativi. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, incapacitatea de a face faţă unui efort, întoarcerea la un stadiu anterior de pregătire, repetarea unui examen, etc. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului şi le va permite unora, doar în următoarele zece zile, să stabilească o relaţie armonică sau să consolideze un parteneriat. Din 20 aprilie, Luna se va afla în casa ideilor superioare, a credinţei şi moralei, făcându-i pe Scorpioni apţi să mediteze asupra unor situaţii speciale din viaţa lor. Deplasări amânate, întârziate, complicate sau care se desfăşoară sub semnul stresului şi poate chiar al unei indispoziţii organice.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 17.01.2019 Luna în Balanţă. Ieşiţi din casă! Faceţi plimbări şi vizite, bucuraţi-vă de o zi frumoasă de iarnă. Sfat culinar: piure de castane în loc de deserturi copioase.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI