Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Scorpion 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Evoluţia săptămânii viitoare ar putea decurge, în linii mari, pe următoarele coordonate: pe 14 mari reticenţe cu privire la plăţi sau cumpărături, întârzieri şi mici (sau mari, după caz) blocaje.
Din 14 martie seara până pe 16 martie după-amiaza reticenţă, incapacitate de a răspunde, fel de a vorbi marcat de stres, crispare, inhibiţie, prudenţă. Tendinţă generală spre reacţii ostile şi secretomanie.

Între 16 şi18 martie, evenimente care se desfăşoară în cascadă, cu o doză mare de surpriză, de inedit legate de casă, patrimoniu, avere, relaţii de familie. Reacţii ciudate sau disproporţionate ale nativilor în faţa unor provocări pe aceste teme.
Între 18 martie după-amiaza şi 20 martie pe casa sentimentelor, a relaţiilor cu copii, a plăcerilor vieţii Scorpionii se confruntă cu tumultul unor unde de şoc emoţional. Unele pot fi plăcute, intense, altele însă pot da senzaţia de copleşire. Sub imperiul atâtor stimul şi atâtor presiuni, atâtor direcţii unii nativi cedează: fie se declară învinşi, fie epuizaţi, fie incapabili să mai reacţioneze.
Deleagă treburile urgente celor din apropiere sau pur şi simplu le abandonează pe toate, pentru mai târziu, când se vor recupera. Din fericire, această etapă de revigorare vine o dată cu seara zilei de 20 martie.
Casa sănătăţii indică suprasolicitare fizică, nervoasă, mai poate indica epuizare fizică, iritare, nervozitate, anxietate, crize de nervi, comportament irascibil, intolerant, reacţie de respingere a oricărui tip de aliment, refuz al hranei, recurgere la alcool. La locul de muncă, dacă nu se abţin, Scorpionii pot să o ducă tot într-un conflict.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI