Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 16-22 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 14 - May - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 16-22 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 16-22 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Mai 2015. Scorpion 16-22 Mai 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 16-22 Mai 2015

Se menține factorul puternic de stres cu impact asupra fiziologiei organelor localizate în cap. Nota generală estre de enervare, de iritare permanentă: se poate observa o ridicare temporară a tensiuni arteriale, a temperaturii corporale pe fondul muncii, discuțiilor sau tensiunilor psihice ce provin din vari motive în funcție de vârsta și inserția socială a nativilor. Unii pot cădea pradă tentației de a-și face dreptate la locul de muncă, unde se simt persecutați, pe cont propriu sau împotriva unor evidențe ce nu „țin” cu ei, punându-se singuri în posturi neplăcute și de loc avantajoase. Zilele de 17 și 18 mai aduc elemente de noutate într-un câmp al relațiilor parteneriale de orice fel dar și al relațiilor conflictuale, procesuale unde se va putea înregistra marcajul astral al unui început.

Atenție la tot ceea ce se poate transforma dintr-o chestiune personală într-una oficială, publică sau cu conotație juridică, procesuală. Luna Nouă fie generează un început fie îl patronează; pentru unii legătura cu casa a X-a este directă și determinată de evenimentele ce s-au petrecut din vara anului 2014 până în prezent. Între 19 și 20 mai unii pot fi acaparați de chestiunile materiale. Depinde ce vor să facă cu bani, cât pot să cheltuiască sau ce intenții au mai ales sub imperiul unor presiuni din afară. Se întrevăd, cel puțin astral, o serie de constrângeri sau limitări ale gesturilor pe care le pot face din dorința de a-și proteja averea, drepturile asupra unor proprietăți sau disponibilități financiare.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI