Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - January - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 17-23 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015. Scorpion 17-23 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 17-23 Ianuarie 2015

Familia, casa, averea, patrimoniul şi liniştea sau tihna căminului sunt cele mai vizate de astre, săptămâna viitoare, şi nu numai, atunci când este vorba de Scorpioni.
Aceştia se confruntă cu destule ipostaze care le macină răbdarea şi îi obligă să răspundă “Prezent!” ori de câte ori câte ceva din acest complex astral îi cheamă la raport. Unii au parte de opoziţie faţă de propria lor persoană, alţii văd că le sunt puse în joc funcţia, rangul său onorabilitatea. Crize de imagine, de putere; contestaţii; răsfrângerea lor asupra familiei sau invers, antrenarea familiei în ansamblu, ori doar a unor

membri apropiaţi nativului, în chestiuni publice, instituţionale, oficiale cu sau fără conotaţii juridice. Zile proaste, 19 -21 ianuarie. Lună Nouă se instalează şi poate provoca cotituri în reacţii, atitudini sau raporturi de forţe determinate de constrângerile momentului controlat de astre. Soarele va patrona aproximativ 30 de zile acest context care se îngreunează cu retrogradarea mercuriană până pe 11 februarie, punând o piedică majoră în discuţii, împăcări, căderi de acord asupra unui subiect. Pe acest fundal, distrează-se cine poate pentru că planete sunt pe casa a V-a a poveştilor de amor, dar e de văzut şi cum fac ele posibil sau imposibil acest lucru. Nemulţumiri manifestate destul de deranjant, ostilitate faţă de orice formă de control venită din parte prietenilor. Exaltarea, dar şi firea chiţibuşară, imposibilă de-a dreptul, vor face din Scorpioni nişte persoane greu de mulţumit, dar şi mai greu de înţeles. Conflict de interese la locul de muncă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI