Horoscop Urania 22-28 Iunie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Iunie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Scorpion 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Intre 2 si 3 ianuarie, Scorpionii au tot felul de motive pentru care sa cada pe ganduri. Isi aduc aminte de ceva sau cineva care le-a creat dificultati ori i-a pus in incurcatura, mai cu seama intr-o relatie de serviciu sau de munca. Sufletul lor trece prin mici moment de innegurare, apoi de relaxare. Cei din jur vor observa cum, din cand in cand, acestia vor parea abatuti si interiorizati.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra, pentru sase zile, in casa a IV-a a cerului lor astral, inlesnind dialogul cu

rudele sau permitandu-le sa gaseasca, in beneficiul acelora, o solutie de moment. Daca actioneaza repede, ei pot specula acest tranzit scurt dar, daca amana, atunci, ceea ce au intentionat, se va pune in aplicare abia dupa 14 februarie.
Pe 3 ianuarie, Marte, Guvernatorul lor nocturn, va intra in Scorpion, unde, fireste, se va simti bine, actionand in favoarea nativilor pana pe 5 martie. Din acest motiv, in aceasta perioada, Scorpionii vor fi determinati si condusi de o vointa puternica.
Intre 4 si 6 ianuarie dimineata, Luna, care le va tranzita casa I, ii va face pe toti nativii mai sensibili, mai intuitivi, mai telepati si mai subtili dar, totodata, ea va permite cristalizarea unor sentimente in virtutea carora sa ia niste decizii pe care, pana atunci, nu se simteau in stare sa le accepte.
Intre 6 si 8 ianuarie dupa-amiaza, norocul la bani le surade. Pot depasi un moment dificil, pot primi un sprijin financiar, pot apela cu succes la prieteni sau pot specula in chip util o conjunctura.
Din seara zilei de 8 ianuarie, Scorpionii trebuie sa fie atenti cum vorbesc in public, cenzurandu-si accesele de sinceritate. Aceasta atitudine rezervata este indicata in ultima parte a saptamanii analizate pentru ca exista riscul sa spuna ce nu trebuie (gafe, indiscretii) sau sa intre in dispute si controverse.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Iunie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Duminică, 23.06.2019 Luna în Leu. O seară de teatru sau de operă, cu prietenii apropiaţi, vă va scoate din rutină. Apoi, un ceai fierbinte şi conversaţii aprinse. Sfat culinar: gulaş de vită.

23 iunie - Alexandru Odobescu, Andreea Bălan, Johannes Gutenberg, M. S. Edward VIII, Selma Blair, Alfred Kinsey, Alan Turing, Bob Fosse, June Carter, Frances McDormand.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI