Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 2-8 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 2-8 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 2-8 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Mai 2015. Scorpion 2-8 Mai 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 2-8 Mai 2015

Încercări, încercări. Prima începe pe 3 mai și se încheie pe 5 mai dimineața, după ce se va fi produs faza de Lună Plină în Scorpion, eveniment care are loc, firește, o dată pe an, și are valoarea unei micii „aniversări”astrale.
Momentul pune într-o lumină foarte puternic întreaga personalitate a unui nativ. Luna în tranzit prin semnul lor zodiacal natal are meritul de a scoate la suprafață zgura și deșeurile afective, ceea ce, măcar prin conștientizare, le va permite Scorpionilor să le îndepărteze, operând un fel de curățenie interioară. Soarele dimpreună cu Marte amplifică sau, după caz, aprofundează toate conflictele parteneriale, ducând antipatiile și rivalitățile la cote nebănuite de intensitate, ceea ce poate fi extrem de periculos. Pe de o parte se vor

alege cu noi dușmani, pe de altă parte comportamentul lor, chiar dacă justifică mânia în numele căreia au acționat, nu are și scuza exceselor comise.
Pentru unele persoane aceste situații trăite intens pot fi provocate și de un tip de colaborare sau de reflectare a naturii muncii, funcției, rangului și responsabilității, care exercitate brutal, sub masca dreptății sau a intransigenței, au ascuns, din vara lui 2014, tot felul de tendințe autoritariste. Pe 5, 6 și 7 mai pot fi resimțite mai intens grijile materiale mai ales dacă există o motivație din străinătate care îi obligă să stabilească contacte cu oameni și instituții pentru reglementarea respectivei situații. Pe 8 și 9 mai nu vor avea chef de vorbă și nici de explicații pentru că planeta Venus, abia intrată în casa a IX-a îi face retractivi și cramponați de o idee, un argument, o metodă, pe care le cred infailibile.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI