Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 18 - December - 2014

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Decembrie 2014

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 20-26 Decembrie 2014. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Decembrie 2014. Scorpion 20-26 Decembrie 2014

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 20-26 Decembrie 2014

Saturn, care a intrat în Scorpion pe 5 octombrie 2012, va părăsi acest semn pe 23 decembrie 2014, intrând în Săgetător.
Pentru acești nativi, tranzitul capătă o importanță deosebită. Scapă de limitele și condiționările acestei planete rigide, dure și de destin care i-a obligat să se reconfigureze (sau să suporte consecințele unor fapte de viață insuficient gândite). Unii l-au perceput ca o povară, alții ca o pedeapsă, alții ca un reper care

i-a obligat în permanență să se măsoare cu ei înșiși și să se autodepășească.
Fericiți, cei din urmă! Din 23 decembrie, această planetă se va afla în casa banilor câștigați din muncă, prin efort propriu. Restul evenimentelor astrologice specifice săptămânii viitoare ocupă, sau acaparează, casa a III-a, în multiplele ei semnificații. Depinde de vârstă, de statut social și de intențiile de viață: deși urmează sărbătorile de iarnă cu întreaga lor jubilație, totuși, este momentul unor opțiuni școlare, profesionale sau de început de drum ce presupun asumarea unor sarcini și obligații menite să-i conducă la absolvirea unor forme de școlaritate.
Pe 22/23 decembrie călătoriile se pot complica prin întârzieri, disfuncții de toate felurile, blocaje; altele pot fi anulate sau amânate. O oprire neprogramată, la un drum mai lung, trebuie luată în calcul, pentru a se asigura o marjă de siguranță (mai ales dacă este vorba de conexiuni cu mijloace de transport diferite: mașină, tren, avion).

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 14.07.2018 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este irascibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solitară. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

14 iulie - William Hanna, Woody Guthrie, Gerald R. Ford, Ingmar Bergman, Dale Robertson, Harry Dean Stanton, John Chancellor, Polly Bergen, Roosevelt Grier, Gustav Klint, Maulana Karenga.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI