Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2018

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 21-27 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Aprilie 2018. Scorpion 21-27 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 21-27 Aprilie 2018

Intre 21 şi 22 aprilie după-amiaza, nativii se pot crampona de ideile şi de convingerile la care nu vor să renunţe sau pe care nu vor să le adapteze la realitate. Relaţie complicată şi greoaie în planul tuturor tipurilor de comunicare: cu cei apropiaţi sau aflaţi departe de casă, cu reprezentanţii unor instituţii.

Dificultăţi în procesul de învăţare pentru nativii de toate vârstele.
Deplasările nu se pot efectua în cadrul şi la data propusă, în calea lor ivindu-se împrejurări care provoacă complicaţii, amânări, renunţări, ajustări ale programului. Disfuncţii în exprimarea orală şi în mobilizarea necesară susţinerii examenelor (oboseală, stres, enervare, frică de eşec, lacune în pregătire); neconcordanţe în acte, documente, dosare ce ar trebui depuse. între 22 aprilie, după ora 19:09, şi seara zilei de 24 aprilie, context astral care se va materializa în funcţie de harta cerului de naştere a! fiecărui nativ. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor (casa a Vill-a) şi va determina situaţii favorabile (daruri, cadouri, atenţii care fac plăcere, chiar dacă nu sunt de o mare valoare materială) ori, din altă perspectivă, şansa de a discuta cu folos o viitoare ipostază avantajoasă material sau băneşte. între 24 aprilie, după ora 22:41, şi zorii zilei de 27 aprilie, întâlniri cu intenţia de a rezolva ceva, de a “pune la cale” o întrunire, o petrecere, o activitate, un proiect. Pe 27 aprilie, după ora 3:13, tranzitul Lunii prin Balanţă ar putea genera, prin efect contradictoriu, procese organice ce ţin de casa a Vl-a a sănătăţii şi, respectiv, de Berbec, legate de cap, organe de simţ, funcţii cerebrale, reacţii psihice, atitudine. Rămâne activă starea de nemulţumire sau chiar de revoltă şi conflict verbal, determinată de măsurile luate la locul de muncă. Risc de a suferi un traumatism provocat de un animal de talie mare.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI