Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Martie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - March - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 21-27 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Martie 2015. Scorpion 21-27 Martie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Rămâne valabil stresul de pe casa sănătății nativilor din Scorpion. Nouă, în peisajul astral al săptămânii viitoare, rămâne accentuarea unor stări de nervozitate, și hiperfuncțiile unor organe (mai ales ale celor localizate în zona capului) care pot dăuna unei stări post operatorii, unei etape de refacere sau chiar a unei boli cronice.
Se păstrează riscul de accidente (mai ales cele provenind de la lovituri, tăieturi) în zona capului. Unele probe de analiză pot depăși niște parametri, fără ca, prin aceasta, ele să indice o afecțiune. Indicat ar fi să nu se facă analize în aceste zile sau ele să fie refăcute după 2-3 săptămâni pentru a se putea trage o concluzie justă. În privința muncii, reprezentată, la alt palier de expresie astrală, de aceiași casă a VI-a,

situația e „înfoiată” rău. Certuri, amenințări, sancțiuni, riposte, explicații, divergența. Greu, greu se pot armoniza relațiile de muncă în această perioadă pe toate direcțiile de la șefi spre subalterni și invers sau între colegi. Nu sunt excluse transformări rapide ale unor instituții, firme care pot provoca fie pierderea locului de muncă, fie îi pot obliga la acceptarea unor condiții noi, deloc convenabile. Aici, este inclusă și o o lezare bănească. Planeta Venus ar trebui să îmblânzească toate relațiile, să atenueze asperitățile într-un domeniu minor sau strict personal. Pentru că, pe o direcție publică, acești nativi vor trece printr-o perioadă mai puțin favorabilă lor, când cei doi benefici, Jupiter și Venus se vor afla în cuadratură, care-și atinge maximum de potențial între 27 și 28 martie, implicând casa proceselor, a funcției, a imaginii sau a autorității.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Martie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 17.03.2018 Luna în Scorpion de la 6:02. începeţi ziua cu duşuri alternante calde-reci şi înlocuiţi o mare parte din cafea cu ceai de plante. Sfat culinar: paste cu ciuperci.

17 martie - Alecu Russo, Urmuz [Dein Demetru), Mihai Ungheanu, Shemp Howard, Bobby Jones, Mercedes McCambridge, Nat„King"Cole, Rudolf Nureyev, Paul Kantner, John Sebastian, Patrick Duffy, Kurt Russell, Gary Sinise, Arye Gross, Rob Lowe, Mia Hamm, Caroline Corr, Brittany Daniel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI